expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Mrs Mighetto goes circus


Mrs Migheton joutsenella ratsastava Miss Edit sai taannoin kaverikseen pienen tuuheaharjaisen leijonatytön. Jokin aika sitten Mighetolta tuli nimittäin myyntiin tämä uusi sirkus aiheinen posterisarja ja lempikauppa Legerasta meille kotiutui sarjan Little Lion. Eikö olekin suloinen tapaus!

Tytöt ovat aivan ihastuneet näihin Mrs Mighetton hahmoihin ja ne vierailevatkin usein tarinoissa, joita toisinaan  kerromme tytöille iltaisin satukirjan sijaan.  Posterin mukana tulee pieni kertomus hahmosta ja minusta on kiva kertoa se myös tytöille. Eihän se pieni pätkä silti koskaan riitä, joten sitten keksitään itse tarinalle jatkoa. Tämän pienen leijonan myötä olen tullut jutelleeksi tytöille erilaisuudesta melkein huomaamattani. Pitkäharjainen tyttöleijona saa kovasti peukkuja meiltä.

Nämähän ovat aina limited edition, joten kannataa toimia ripeästi jos mielii tällaista lastenhuoneen seinää koristamaan. Koko sarja on nähtävillä osoitteessa www.mrsmighetto.com


Haleja/ Eija3 kommenttia:

 1. Onpa ihania! Onnellista loppuviikkoa Sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Nämä julisteet ovat niin kauniita ja suloisia <3 Ihana tuo tarinan kertominen valmiiden satujen sijaan. Siitä jää aivan varmasti lämpimät muistot lapsille kun he kasvavat <3 Oikein kaunista päivää sinne!

  VastaaPoista
 3. Oi, näitä aina ihailen mutta ne meidän ovat vieläkin kaupassa. Niin ihastuttavia kaikki! 😍
  Ja niin kaunis huone <3

  VastaaPoista