expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 15. tammikuuta 2016

Perjantaiterkut


Minusta tuntuu, että olen jotenkin ollut vähän hukassa sisustuksen suhteen sen jälkeen kun poistin meiltä sen mustan tehostevärin.
En edelleenkään ole päässyt kiinni punaiseen lankaan.
On niin paljon mitä haluaisin muuttaa.

Kaipaan värejä ja löydän usein itseni ihastelemassa hyvin värikkäitäkin koteja.
Toisaalta myös hempeä värimaailma kiehtoo.
Eksyn usein myös Tapettitehtaan sivuille.
Ehdottomia pitkäaikaisia suosikejani ovat olleet Ritva Kronlundin juhannusruusu ja paratiisi, sandbergin kielo tapetti mustalla pohjalla ja tapettitehtaan lukko.

Mutta sopisiko meille tapetti?
Kuinkahan nopeasti kyllästyisin tai kyllästyisinkö ollenkaan.
Toisaalta voisimme myös vain maalata seinät esim. jollain kalklitirin sävyllä.
Mutta mikä se sävy olisi?
Olisiko tavallinen maali parempi?

Kyllä edelleenkin tykkään valkoisesta,
mutta kaipaan jotain uudistusta enkä oikein itsekään tiedä mitä se olisi.
Kyllästys olisi kai oikea sana tälle tämän henkiselle tunteelle.
Voihan olla myös, että tämä on vain jokin ohimenevä vaihe.

Sellaisia ajatuksia täällä tänä perjantaina.
Mutta seuraavaksi siivouksen pariin ja ehkä ehdimme vielä pullataikinankin tässä pyöräyttää.

Ihanaa viikonloppua!
19 kommenttia:

 1. Voi tuo on niin tuttua!! Mutta minä odottaisin ja makustelisin asioita vielä hetken - se paras ratkaisu tulee kyllä sieltä ja silloin tiedät tasan tarkaan mitä haluat tehdä, ei tarvitse empiä :) ihanaa viikonlopun alkua! <3

  VastaaPoista
 2. Teillä on hurjan kaunista noinkin. Luulen, että osasyy kyllästymiseesi on se, että olet lasten kanssa kotona ja väkisinkin katselet samoja " nurkkia". Näin ainakin oli itselläni. Jos tapetoit jotain, niin ota kohteeksi sellainen seinä, mikä on halutessanne helppo palauttaa ennalleen.
  Tsemppiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä neuvosta - luulen, että osuit naulan kantaan ❤️ Ihanaa lauantaita ❤️

   Poista
 3. Minä myös hetken odottelisin ja katselisin. Kyllä se sieltä tulee, sitten tiedät mikä se jokin puuttuva on. Ettei vaan tule tehtyä mitään hätiköityjä päätöksiä <3 Haleja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa ❤️ Täytyy vähän pistää jäitä hattuun ;D haleja sinne teille ihanille ❤️

   Poista
 4. Minustakin teillä on kaunista noin, mutta minä olenkin eka kertaa blogissasi, niin että olen vähän huono sanomaan mitään. Liityin lukijaksikin, niin kivalta vaikutti blogisi. Tervetuloa kylään myös Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ❤️ Tulen kyllä käymään kylässä :) mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Niin tuttuja ajatuksia ja tunteita! Minä olen monestikin päättänyt tehdä omalle vaalealle sisustukselle jotain muutoksia mm. vaihtamalla värikkäitä tekstiilejä vaaleiden tilalle, mutta sitten kuitenkin palannut takaisin "ruotuun". Ehkäpä tämä vaaleus on kuitenkin eniten se minun juttu :)

  Tapettitehtaan tapetit ovat kyllä kauniita, mutta sen verran tyyriitä ettei niitä ole raaskinut ihan hetken mielijohteesta seinille liisteröidä. Jos niistä ei sitten kuitenkaan olisi tykännyt.

  Mukavaa perjantaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, että minäkin kuitenkin kaipaisin lopulta tätä vaaleaa. Minun ehkä ennemmin kannattaisi yrittää taltuttaa kyllästystäni joillain pienemmillä muutoksilla :D ihanaa viikonloppua ❤️

   Poista
 6. Tsemppiä! Ymmärrän tunteen, ja ymmärrän myös, miksi punaista lankaa voi olla vaikea löytää, kun on johonkin tyyliin kerran ihastunut ja sitä toteuttanut. Mutta kyllä se siitä; mietit vielä hetken ja kokeilet sitten johonkin paikkaan, joka ei ole ihan koko ajan silmien alla; esim. eteiseen tms.? Ja sitten ehkä pidemmällekin? Kalkkimaalit ovat kyllä kauniita. Ainoa huono puoli on, etteivät oikein hyvin kestä pyyhkimistä ja se on lapsiperheelle huonompi juttu. Mutta ei ne muuten Tapettitehtaan tapetitkaan ole pyyhittäväksi. Perusmaali on kyllä siinä määrin turvallinen vaihtoehto ;) Meillä pistettiin tilit siliäksi ja laitettiin ullakon kaikki huoneet Tapettitehtaan tapeteilla. Päätin, että näillä nyt vain mennään ainakin seuraavat 10 vuotta. En siis vain saa kyllästyä; se on käsky ;D Mutta toisaalta tapettitehtaan tapetit ovat monet niin klassikkoja eivätkä mitään hetken muotihuumaa; siksi uskon, että jaksan katsella niitä vielä pitkään - ehkä jopa yli 10 vuotta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ollenkaan ihaillut niitä teidän tapetteja ❤️ Ihanat valinnat teit :)

   Luulen, että laitan nyt vähän jäitä hattuun. Vaikka onhan se vaikeaa kun on jotain päähänsä saanut ;D ei kuitenkaan ehkä budjettikaan tällä hetkellä veny kovin suuriin muutoksiin. Unelmointi ei onneksi maksa mitään ;D

   Halauksia ❤️❤️

   Poista
 7. Voi että nuo peilit on ihanat, toivottavasti se punainen lanka löytyy pian :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ❤️ Eiköhän se löydy. Ehkä jos hellitään vähän niin se koko lankakerä vain yhtäkkiä tipahtaa syliini ;D ❤️ Haleja ❤️

   Poista