expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Let's get some sleep


Olenkohan vielä joskus jotain muutakin, mietin?
Yritän kovasti uskoa, mutta se on hyvin vaikeaa.
Tällä hetkellä tunnen vain varjoni.
Siltä haluaisin sulkea silmäni yhdeksi yöksi.
Tai edes puoleksi.
Tiedän, ettei tämä hetki ole koko elämäni.
En silti osaa kuvitella aikaa,
kun voin taas syödä kokonaisen omenan.
Joskus viimeinen pala maistuu suolaiselta.
Mutta kun suljen silmäni.
Palaa muisto makeasta.
Aina se säilyy kirkkaimpana.
Onnekseni.

Päivä kerrallaan.
Tänään oli parempi päivä.
Otan sen lupauksena.

Hyvää yötä ♡

20 kommenttia:

 1. Toivottavasti nukut tällä hetkellä jo - ja hyvin <3 Aika rankkaa taitaa olla sielläkin; toivottavasti joulun pyhät tuovat vähän helpotusta tilanteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan nyt päästäis eroon näistä flunssista niin ehkäpä se siitä sitten taas helpottaisi. Haleja <3

   Poista
 2. Toivottavasti tämä yö sujuu paremmin, kauniita unia<3

  VastaaPoista
 3. Luulen että tavoitan tunteesi. Onni on jos muistaa vielä sen makeudenkin. Ja osaa, jaksaa nähdä yli tämän hetken. Sillä jossain siellä se siintää. Valo vailla väsymystä. Hyvää yötä & hali ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Niin kyllä se päivä vielä tulee kun saa nukkua vaikka kyllästymiseen saakka ;D meillä on ollut ärsyttävä flunssakierre nyt useamman viikon ja se arkaa ottamaan voimille vielä valvomisen lisäksi - ja sehän se myös omalta osaltaan lisää valvomista, mutta eiköhän se tästä <3 Ihanaa viikonloppua sinne teille <3

   Poista
 4. Miten kauniisti sanotkaan sen ääneen. Olla varjona ja etäällä itsestään, mutta ymmärtää, että tulee kokonaiseksi vielä.
  Tunnen suurta sielujen sympatiaa <3

  Usko ja toivo! Se kantaa. Ja ne suolaiset omenat saavat kultareunan aikanaan.

  Ihanaa, että kirjoitat näitä itsellesi ja muille. Myöhemmin ei uskoisi, että se tuntui tällaiselta - näin vahvasti. Sitä vain miettii, että olihan se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) <3 kyllähän sitä joutuu monta omenaa pitää ilmassa yhtäaikaa monen lapsen vanhempana - väsyneenäkin. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 5. Paljon voimia. Koskettavasti kirjoitettu, osaat pukea hyvin sanoiksi tunteen. Öitä ja halaus!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä!
  Mä niin muistan tuon ajan, joskaan siitä on jo aikaa....
  Voisitko lähteä vaikka yhdeksi yöksi hotelliin tai jonnekin ilman lapsia, vain sinä yksin. Ja nukkua!!!
  Näin jälkikäteen monesti olen miettinyt, että olisi pitänyt olla paljon itsekkäämpi ja vaatia (mieheltä) tilaisuutta saada nukkua kokonaisia yöunia. Hyvin nukutun yön jälkeen jaksaa taas pitkään!
  Eikä se juuri siinä hetkessä auta, vaikka tietään, ettei tuota elämänvaihetta kestä montaa vuotta tai kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se uni vain on tärkeää. Onneksi on ympärillä auttajia - joskus mietin kovasti miten ihmeessä sitä pärjäisi, jos ei olisi esim. sukulaisia lähettyvillä tai olisi syystä tai toisesta yksin lasten kanssa..

   Pitää vaan ajatella, että ollaan menossa parempaa päin, Almakin on jo 9 kk, että kunhan saa olla terveenä ja nuo hampaatkin puhkeavat niin sitten varmaan unikin maistuu taas paremmin <3 Ihanaa viikonloppua ja halauksia sinulle :)

   Poista
 7. Tsemppiä. Se on se uni, niin tärkeää. Ei yhtään liian yliarvostettua. Toivon sinulle unta, hyvää sellaista. ❤
  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) eiköhän se tästä päivä kerrallaan <3 ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 8. Kyllä se niin on, että huonosti nukkuneena alkaa moni asia tuntua epätoivon sävyttämältä. Sitten kirkkaamman ajatuksen kera mittasuhteet onneksi muuttuvat. Mutta niin on uni tärkeää. Voimia sinulle ja armollisuutta omaa levon tarvetta kohtaan. Niin on tuttuja tunteita ajoilta, kun kaksi villikkoa vilisti pitkin taloa ja vahtia piti joka hetki. Olla valppaana yöt ja päivät. Se on väsyttävää. Nyt meillä on viisi lasta ja vauva talossa, mutta siltikään en ole läheskään niin väsynyt kuin kahden lähekkäin syntyneen energisen villikon kanssa :) Lohdutan sinua, että kyllä se helpottaa. Ennen pitkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Onnea odotukseen <3 Ovathan nämä lapsen niin jokaisen valvotun hetken arvoisia, vaikka olisi kyllä vielä helpompi tuntea sitä kiitollisuutta jos saisi nukkua kunnolla ;) väsyneenä on välillä vaikea ajatella kauniisti. Mutta luulen, että pitkälle selviää kunhan jaksaa muistaa tämän hetken väliaikaisuuden ja pysyy armollisena itselleen. Onneksi on myös niitä auttavia käsiä <3 Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 9. Eipä tässä muuta voi kun lähettää halauksia sinne. ❤ Tiedätkö, että mä olen niin iloinen että tutustuttiin ja siitä, että joku muukin kokee tällä hetkellä samoja asioita. Vaikka onkin rankkoja hetkiä ja päiviä, niin jotenkin ihmeessä sitä jaksaa.

  Kauniita unia niille hetkille kun voit sulkea silmäsi. 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin - kyllä se vertaistuki on tärkeää :). Eikö olekin uskomatonta miten paljon sitä oikeastaan jaksaakaan ;D päivän aikana on kokki, siivooja, lääkäri, kokki, taksikuski, poliisi, tuomari, siivooja, siivooja ja siivooja.. ;D haleja ja ihanaa joulua teille <3

   Poista