expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 5. syyskuuta 2014

Apple pie




Maailman paras omenapiirakka

4 lasia vehnäjauhoja
2 lasia sokeria 
2 tl leivinjauhoa
2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
250g voita

Jaa taikina kahteen osaan. 

Lisää toiseen puoleen 1 muna ja 2 dl kermaa. Kaada taikina pellille.

Ripottele omenat päälle + vähän kanelia.

Lisää loput taikinasta murusina omenoiden päälle.

Paista 200 asteisessa uunissa n. 20-30 min riippuen uunin tehoista.

Enjoy 




4 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää. Minä teen yleensä rahkatäytteellä kaikki marja- ja hedelmäpiirakat, mutta pitääpä kokeilla tätä seuraavalla kerralla.

    VastaaPoista
  2. Tämäkin resepti on alunperin rahkatäytteinen punaviinimarjapiiras, jossa kerman tilalle laitetaan piimää. Sekin superhyvää! Tähän olen laittanut paljon kirpeitä omenoita niin on kyllä tullut tarpeeksi mehukasta ilmankin rahkaa, mutta varmaan olisi hyvää myös rahkan kanssa :) ihanaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaapa herkulliselta. Tätä täytyy testata. Kiitos reseptistä.
    Löysin sattumalta blogisi. Täältähän löytyi ihania kuvia ja juttuja. Tulen kyllä uudelleenkin. :)

    VastaaPoista