expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Voiko puhelinta ikävöidä?

Olen ollut ilman valkoista nokiaani nyt noin 30 jotain tuntia ja kärsin kamalista vieroitusoireista. Lainapuhelimeksi sonera storesta sain jonkun nokian WTF4Wf puhelimen, jolla ei pääse nettiin eikä siihen siis saa ladattua wattsappia tai muitakaan appeja.

Olenko oikeasti näin riippuvainen puhelimesta? En pysty ottamaan kuvia. En pääse nettiin. Jäänkö nyt paitsi niinkun kaikesta - niinkun ihan kaikesta? Entäs jos vaikka Parikalle tulee kesken päivän joku supersale, enkä pääse nettiin (;D).. En saa kuvattua Nasua ja Pikkumyytäkään missävain milloinvain.. Ei mutta aikuisten oikeasti - minulla ON kyllä vähän ikävä puhelintani.

Ei niin kauan sitten (lue-17 vuotta sitten) kannoin taskussani tiiliskiven kokoista turkoosia lekaharkkoa, johon ei edes tekstiviestiä pystynyt lähettämään - eikä silloin tuntunut niiiiiiiiin pahalta jos se jäi kotiin. Ja pidän kädessäni vuoden 2000 jtn mallia, jossa numerot ja kirjaimet näppäillään (ei touch screeniä) ja mietin, että ovatko puhelimet todellakin olleet näin hankalia ennen?  Viestihistoriaakaan ei näe kokonaan, vaan on erikseen lähetetyt ja saapuneet kansio. Ennen kaikki ei todellakaan ollut paremmin. Nyt siis - Iphone vs. Lumia?


Yksi positiivinen asia kännykän puuttumisessa - blogi saa ehkä nyt uutta elämää ja päivityksiä..

Mutta aikuisten oikeasti "Mr sandman bring me a telephone.."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti