expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 29. joulukuuta 2012

Meidän joulu kuvina...

Tarhan joulujuhlat...
Jumppahetkiä lattialla Pikku-Myyn kanssa...
Joulukalenterin yllätyksiä..
Paketteja ja joulupuuroa Mummin ja Ukin luona..
Hyvää ruokaa, hyvässä seurassa Fammun ja Faffan luona..
Joulupukki ja lisää paketteja..
Pikku-Myy, joka joutui unisena yksin poseeraamaan pukin kanssa. Sisko kieltäytyi yhteiskuvasta, vaikka muuten iloisin mielin auttoikin pukkia lahjojen jaossa...
Pienten nuhakuumeisten tyttöjen hoivailua sohvalla..
Vihdoin päästiin myös kokeilemaan joulupukilta saatuja suksia - ei niin suurella menestyksellä tosin.. Tänään Nasuliini tuumasi näin "pappa ja vill int skida imoron o int i övermoron o int idaa.."
Lahjaksi pukki toi Nasulle myös luistimet. Niitä emme ole vielä kokeilleet. Toivottavasti ne saavat hieman ystävällisemmän vastaanoton. Seuraavaksi suksia kokeillaan varmasti kunnon ladulla, jospa se innostus sieltä vähän paremmin löytyisi. Muistan kyllä vielä yhden pienen tytön, joka EI missään nimessä IKINÄ enää hiihdä kun tulee aikuisksi. Viime talvena sain mieheltäni lahjaksi sukset. Edellisistä kuului niin kamala ääni hiihdettäessä, että oppilaat kysyivät onko sukseni rikki. Olivathan ne jo palvelleetkin minua 12 vuotiaasta lähtien, joten kyllä ne uudet sukset tulivat tarpeeseen. Opettajana ei hiihtämisestä enää voi luistaa ;).. Valitettavasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti