expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 10. joulukuuta 2012

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart LIVE @ AOL Sessions

Väsymys voi tuntua vähän samalta, kuin särkynyt sydän. Tällä hetkellä olen niin väsynyt etten edes saa nukutuksi, vaikka tytöt nukkuisivatkin. Sitäpaitsi haluaisin löytää takaisin sen minän luokse, jonka silmäpussit ym paikat eivät roikkuneet polvissa. Peilistä näkyy joku toinen minä - olenko se minä? Ne suuret roikkuvat maitobaarit soittavat vanhuuden kelloja ja minä ihmettelen, miten tässä näin kävi? Minun on vain pakko nyt tutustua tähän uuteen kuoreen ja oppia elämään tämän kanssa. Se on vain vaikeaa, mutta ei kai mahdotonta? Ja nyt olohuoneenlattialla on yksi pieni syötörakka, joka huutaa täysiä, joten rullataanpa ne edellämainitut esiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti