expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011"Pi pi pi pi pisaroita, tip tip tip tip tippuu noita. Tipsis tapsis, ripsis rapsis, katollekin ropisee.."

Naapuri oli sitten oikeassa - lumi saa nyt kyytiä. Meidän piha vain vielä on aivan jäinen. Naapurilla jo nurmikkoakin näkyy hieman. Ollaan oltu ilmeisesti vähän laiskoja lumenluonnin kanssa..

Tänään aloitettiin sitten kauan odotettu vinttiremppa. Reigan maalaa parhaillaan Nasun huonetta. Me tytöt leikitään täällä alakerrassa. Minä yritän totuttaa Nasua ponnareihin ja pinneihin ja Nasu puolestaan
yrittää kertoa minulle, ettei ponnarit ole oikein sen juttu..

Eilisen päivän vietimme kauppoja kierrellen ja hyvää ruokaa syöden. Etsin oikeastaan mustaa tai tummaa perustakkia, mutta kun en löytänyt mitään sopivaa niin meille muuttikin sitten Grandma coat powder värisenä. Takin lisäksi Blossomista mukaani nappasin Evaiwalla huivin ja tenfold knitin tumman lilassa värissä. Rakastan kudottuja tai virkattuja kolmiohuiveja ja tästä huivista povaankin itselleni monivuotista kestosuosikkia.

Eilen iltapäivällä Nasu sai nauttia serkkujen serkkujen seurasta ja aikuiset puolestaan pöydän antimista.

Niin muuten, jos jollakulla on ylimääräinen lotta lotta coat mustan värisenä lojumassa nurkissa (koossa 1) niin täältä löytyy sille uusi koti..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti