expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 29. maaliskuuta 2011


Pitkästä aikaa ennätin tänään kirppisrundalle. Saldona yksi talonpoikaistuoli, nordalin tarjotin ja mailegin silityslauta/rauta. Mailegin pupuja, tonttuja, pellejä ja possuja olisi myös ollut tajolla, mutta en viitsinyt ostaa kun tuntuu, että meillä niitä jo on aivan riittävästi. Mailegin pyykkinaru jäi vielä kaivertamaan mieltä, mutta ehkä se jää kuitenkin ostamatta.. Nasu alkoi heti maistelemaan silitysrautaa ja tuolikin piti koeistua kertaalleen. En oikein tiedä vielä jos rapsisin tuolista vanhat maalit pois tai jätänkö maalipinnan rösöisen vanhaksi? Hmm.. What to do? Nyt vielä 2 talonpoikaistuolia pitäisi löytää niin saadaan keittiön vanhat tuolit heivata autotalliin tai viedä pois.

Viikonloppu on kulunut vanhaa asuntoa tyhjentäessä ja siivotessa. Kiloja on tippunut kivasti aloittamani nutrilet/naturdiet kuurin jälkeen (2 viikko menossa)ja pian voin jo ehkä taas mahtua lempimekkoihini - JEI!

Ensi viikonloppuna palkitsen itseni suurella Thelma & Louise annoksella ja ensi viikolla sitten aloitan vichy kuurin.. Eiköhän tässä olla edes jonkin moisessa rantakunnossa ja hääkunnossa ensi kesänä jos vain maltan pysyä poissa karkkikulholta ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti