expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 22. lokakuuta 2010

Tällaiselta meidän makuuhuone olisi voinut näyttää. Voin luvata, ettei se tällä hetkellä näytä mitään tuonne päinkään. Jokainen neliömetri on tämänhetkisessä makuuhuoneessamme täytetty. Välillä makuuhuoneemme toimii vaatehuoneen, tietokonehuoneen, toimiston ja Nasun leikkihuoneen lisäksi vaatteiden myös kuivaus/kodinhoitohuoneena. Niin 46 neliön asunto riittää moneen.. No joo, mutta nyt ei enää tule fonttiakaan tästä talosta.
Yleensä ihmiset tekevät uudenvuodenlupauksia. Minä aion nyt tehdä lokakuun 22. päivän lupauksia. Aion alkaa lukemaan enemmän. Aion alkaa harrastamaan liikuntaa. Aion lopettaa painostressailun. Aion vielä jotain muutakin, mutta tässä on ehkä tarpeeksi lokakuun lupauksia, joten tässä kohdassa. Kaiken tämän aion alottaa syömällä yhden sydänmunkin vadelmahillolla ja AION nauttia siitä =D!

Meillä oli tänään ihania pikkulapsia kyläilemässä. Nasu alkoi itkemään kun vieraat lähtivät. Pienten lasten kanssa elämästä tulee mielenkiintoista. Päivän saldo oli 3 päänkolautusta, 4 kaatumista, yksi kaatunut limsapullo=märät vaatteet ja tahmea lattia. Elämä on katkeransuloisen ihanaa, ei aina niin helppoa, mutta sekuntin murto-osaakaan en vaihtaisi pois!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti