expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 21. lokakuuta 2010

Ei mene ihan niinkun strömsössä..

Tämä asunnon metsästäminen on hyvin hyvin väsyttävää puuhaa. Pettymyksiä pettymysten jälkeen.. Onneksi tänään saimme viettää ihanan aamun uimahallissa polskutellen maailman parhaimman ystävän ja hänen poikansa seurassa.

Elämä ei vaan aina ole pelkkää hymyä ja ruusuilla tanssimista - ei todellakaan. Eikä sen kuulu niin ollakkaan. Elämässä ei aina vaan saa tismalleen sitä mitä haluaa, juuri nyt minun on vain jotenkin vaikea hyväksyä sitä.Ei ole helppoa kun joutuu tekemään kompromisseja omista unelmistaan, mutta sånt är livet.

Ehkä minulla ei ole talo-onnea, mutta minulla on rakkaus-onnea ja muilta osin elämä rullaa suhteellisen mallikkaasti. Kun vain löytäsisin takaisin sen oman positiivisen minäni luokse, niin tästäkin selvitään.

Sitäpaitsi meillä on ISOT juhlat suunniteltavana ensi kesäksi. Paljon ilon aiheita ;)

Tänään kuitenkin olemme menossa katsomaan seuraavanlaista taloa. Olemme jo kertaalleen tämän katsastaneet, mutta hinta oli tuolloin liian kova. Nyt myyjä on laskenut hintaa huikeat 30 tuhatta euroa ja meitä alkoi nyt kiinnostamaan tämä kohde uudemman kerran. Ihana talo, ihana piha - I LIKE. Aika paljon hienosäätöä tämä vaatisi, mutta muilta osin ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti